KFCL pakt eerst driepunter tegen Komen (4-2)

De match begon onder een heerlijk herfstzonnetje en onze groenwitten hadden er duidelijk zin in. Het stond bijna 1-0 na twee minuten na een doldwaze foute terugspeelbal van de bezoekers. Lendelede combineerde goed en na een leuke actie op de rechterkant scoorde Jonas Thevelein de 1-0 na acht minuten. Lendelede had de smaak te pakken en nog voor het kwartier potte Cem Blondeel de 2-0. Hij nam een verre doorgekopte inworp mooi op de slof en vloerde de graaiende Komense doelman. En dan viel het machientje stil. Match gespeeld dacht onze fanion, maar Komen kwam gevaarlijk opzetten. Doelman Chesney Samyn redde de meubelen op een paar loepzuivere kansen. Komen voetbalde aardig en drong aan...

Speelschema ...

Word scheidsrechter!

Hou je van voetbal? Hou je ervan om beslissingen te nemen? Beschik je over tal van leiderskwaliteiten? En zoek je engagement in een functie met verantwoordelijkheden? Aarzel dan niet langer! Word scheidsrechter, want zonder scheidsrechters, geen voetbal! Het is ook helemaal geen vereiste om al in het voetbal actief te zijn! Voor de provincie West-Vlaanderen gaat de  nieuwe cursus voor startende refs door op zaterdag 5/10/2024 van 9u tot 16u d in Howest (gebouw A), Spoorwegstraat 4, 8200 Brugge. Meer info op: https://www.voetbalvlaanderen.be/word-scheidsrechter

Bij de start van het nieuwe voetbalseizoen lanceert Voetbal Vlaanderen een gedragscode voor ouders van jeugdspelers. Daarmee wil onze voetbalfederatie hen uitdrukkelijk wijzen op hun plichten als verantwoordelijke supporters. KFC Lendelede wil zoveel mogelijk voetbalouders overtuigen dit charter te onderteken.  ...