KFC LENDELEDE – Jeugd (tem U17) werkt aan vervroegde opstart van het seizoen 2020-2021
17/05/2020

Beste spelers, ouders,

U heeft het ongetwijfeld via het nieuws vernomen dat voetbalclubs de trainingen in open lucht mogen hervatten, mits het naleven van een hele resem specifieke voorwaarden.

Wij hebben er uiteraard alle begrip voor dat dergelijk nieuws in deze tijden enthousiast wordt onthaald. Tevens roept dit tal van vragen op rond de praktische organisatie van gestelde voorwaarden.

Na overleg binnen onze Cel Jeugd over wat al dan niet haalbaar is binnen onze club, zijn we tot het besluit gekomen om dit seizoen definitief af te sluiten en dit om volgende redenen:

1° Onze infrastructuur is tem 06/2020 niet beschikbaar wegens het vroegtijdig inzaaien van de voetbalvelden.

2° ‘veilig terug voetballen’ brengt dermate veel verplichtingen en verantwoordelijkheden met zich mee en vereist een zeer grondige voorbereiding. De gezondheid van ons allen (spelers, ouders, medewerkers, etc.) gaat voor op alles!

Met de Sportdienst van Lendelede zijn we ondertussen in een zeer constructieve geest gesprekken opgestart met oog op een vervroegd aanvatten van het seizoen 2020-2021.

Wij berichten jullie verder van zodra we tot een veilige oplossing zijn gekomen en hopen jullie binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen op de site van KFC Lendelede.

Sportieve groeten,

Cel Jeugd KFC Lendelede