Germain Lauwers gelauwerd met de trofee van sportverdienste

Germain Lauwers, al tientallen jaren een gewaardeerde medewerker van onze club, kreeg op 24 mei de trofee voor Sportverdienste van de gemeente Lendelede. De inzet van Germain die steeds op post is op zaterdag en zondag, werd daarmee speciaal in de bloemetjes gezet. We hopen dat Germain zich nog jaren met hart en ziel mag inzetten voor onze geliefde vereniging en feliciteren hem uiteraard met deze trofee. Clubliefde, het bestaat wel degelijk. Profciat aan de laureaat!

Lees meer

KFCL start de competitie reeds op 24 augustus

Onze fanion treedt in het nieuwe seizoen aan in een reeks met 17 ploegen. Dit heeft voor gevolg dat er vroeger aan de competitie wordt begonnen. De eerste wedstrijd wordt gespeeld op het veld van Wevelgem en dit op zaterdag 24 augustus om 19u30. Woensdag 28 augustus volgt dan de eerste thuiswedstrijd om 19u00 tegen RC Bissegem. Alvast een pittig begin!  

Lees meer

Oefenwedstrijden en bekerwedstrijden juli/augustus + Competitie

Ondertussen heeft de sportieve staff en de voetbalbond de data van de oefenwedstrijden en bekerwedstrijden vastgelegd. Alleen de datum van de Beker Van Belgiƫ dient nog definitief vastgelegd te worden. Het voorlopig speelschema ziet er als volgt uit: ...

Lees meer